Τρόποι Πληρωμής

Protasis-Events / Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική κάρτα

Βήμα 1o: Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας.
Βήμα 2o: Λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail απο την εταιρεία μας για την διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας, καθώς και το LINK για την πληρωμή μέσω του ασφαλούς περιβάλλον της ALPHA BANK.
Βήμα 3ο: Πληρωμή της παραγγελίας.
Για να είναι σε ισχύ η παραγγελία σας και να δεσμευθούν για λογαριασμό σας τα προϊόντα θα πρέπει εντός 24 ωρών από τη λήψη του email μας να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

Αριθμός δόσεων με αγορές πιστωτικής κάρτας :

• 501€ – 1000€: 4 δόσεις

• 1001€ και πάνω: 6 δόσεις

 

Το Protasis-events.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha  e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.Η ασφάλεια στοιχείων είναι σημαντική για το Protasis-events.gr προσφέροντας προηγμένη τεχνολογία για να εξασφαλίσουμε ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες που θα υποβάλετε είναι ασφαλείς. Οι πληροφορίες επισκεπτών αποθηκεύονται σε ασφαλής βάσεις δεδομένων και προστατεύονται από την αναρμόδια πρόσβαση.

 

 

Paypal

Βήμα 1o: Ολοκληρώνετε την παραγγελία σας.
Βήμα 2o: Λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail απο την εταιρεία μας για την διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας, καθώς και το LINK για την πληρωμή μέσω του ασφαλούς περιβάλλον του PayPal.
Βήμα 3ο: Πληρωμή της παραγγελίας.
Για να είναι σε ισχύ η παραγγελία σας και να δεσμευθούν για λογαριασμό σας τα προϊόντα θα πρέπει εντός 24 ωρών από τη λήψη του email μας να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – Αντικαταβολή – Εξόφληση στο κατάστημα

Βήμα 1o:
Για να είναι σε ισχύ η παραγγελία και για να δεσμευτούν για λογαριασμό σας τα εμπορεύματα θα πρέπει εντός 3 εργάσιμων ημερών να γίνει κατάθεση το 40% της συνολικής αξίας της παραγγελίας σας ως προκαταβολή σε ένα από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αριθ. Λογαριασμού: 756/607 881-85

?IBAN: GR6101107560000075660788185?

BIC: ETHNGRAA?

Κάτοχος Λογαρ.: ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθ. Λογαριασμού: 5757-045468-404

IBAN: GR2201727570005757045468404

BIC: PIRBGRAA?

ΚΑΤΟΧΟΙ: ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
ALPHA BANK

Αριθ. Λογαριασμού: 790 00 2330 004401

IBAN: GR6901407900790002330004401

BIC: CRBAGRAA?

ΚΑΤΟΧΟΙ: ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

 

Βήμα 2o:

Η εξόφληση του υπολοίπου της παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:
α. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας – αντικαταβολή
β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.?Εξοφλείτε την παραγγελία σας σε έναν από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς. Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει ονομαστικά (στα στοιχεία της παραγγελίας ) και το αντίγραφο της κατάθεσης θα πρέπει να σταλεί και με e-mail όπου θα μας ενημερώνεται ότι έχει γίνει η κατάθεση για να ξεκινήσει η παραγγελία σας. Η παραγγελία σας ελευθερώνεται για άμεση αποστολή.
γ. Παραλαβή και εξόφληση της παραγγελία σας στο κατάστημα.

Σε όλες τις παραγγελίες οι τιμές είναι τελικές (συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ στην αναγραφόμενη τιμή του προϊόντος)

 

Αποστολή εξωτερικού

Η παραγγελίες εξωτερικού μπορούν να δοθούν κανονικά μέσα από το site. Για τυχόν απορίες και διευκρινήσεις είμαστε πάντα στην διάθεσή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του site ή καλέστε μας στο τηλέφωνο +30 28310 50405 από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 – 16:00.

Τα έξοδα αποστολής για το εξωτερικό υπολογίζονται βάσει κάποιων παραμέτρων όπως η χώρα προορισμού, το βάρος και ο όγκος του δέματος. Πριν κάνετε την πληρωμή της παραγγελίας μέσω τραπέζης, πιστωτικής κάρτας ή PayPal σας ενημερώνουμε με e-mail το ακριβές κόστος αποστολής. Για όλες τις παραγγελίες εξωτερικού η πληρωμή γίνεται μέσω τραπέζης, πιστωτικής κάρτας ή PayPal,, ακριβώς όπως και στις παραγγελίες εσωτερικού.